Koronás Köszönet!

Avagy bajban ismerszik meg a barát

Szeretném megosztani veletek pár gondolatomat és érzésemet. Kicsit vissza szeretnék tekinteni 5 hét távlatába. Hogy hol voltunk, hol vagyunk, és mi történt közben.
Az hogy a vírus előtti időszakban hol tartottunk, nem részletezem, hiszen tudjátok. Ment a terem, haladtak az edzések, ti pedig fejlődtetek. Csoportos órák, egyik a másik után.

Aztán jött ez az egész.

Benne volt a pakliban, hogy összeomlik az, amit éveken keresztül építettem, építettünk. A remény volt meg, hogy valamilyen formában menni fog ez tovább. Akkor írtam ki nektek, hogy, ha nem fogunk össze, akkor szétesik az egész.
Egy csapatként álltatok össze, és álltatok mellém! Olyan csapatként, ami igazán ritka, szerintem. A legtöbben beleálltatok, és csináltátok tovább.

Azt látom, a Szentkirályi 10. egy olyan hely, ahová különleges emberek járnak. Nehéz megfogalmazni, amit jelent nekem az, akik vagytok. Nem akarok nyáladzani, de köszönöm nektek, és le a kalappal mindenki előtt!

Ez alatt az 5 hét alatt, egy olyan egységes csapattá fejlődtetek, ami sokkal erősebb, mint előtte volt! Kialakult egy kis team is, akik segítették ennek a rendszernek a létrejöttét. Nagyon köszönöm azoknak, akik keményen tolták és motiválták az egész brigádot!

Meg szeretném köszönni személyesen is azoknak, akik a tudásukkal és hozzáállásukkal aktív munkásként szerepet játszottak. Ökrös Évi – mindenféle kérés nélkül – elkezdett profi, okos táblázatokat gyártani. Mind fizikailag és szellemileg aktív szereplője az eseményeknek. Andrási Nóri, aki szintén minden tudásával mellém állt, és társként segít, amikor lecsapja az agyam az ékszíjat. De fizikálisan is mindig számíthatok rá. Kántor Attila, aki sok éve mellettem van, és színes elméjével és erős fizikumával, illetve kreatív gondolataival nagyon erős támaszom.
Nyerges Zsolti barátom, aki mint coach és mint kommunikációs szakember folyamatos tanácsokkal lát el, és létrehozott egy olyan platformot, amit mindannyian használunk mostanság.
Horváth Miki, aki évek óta mellettem áll, és aki viszi a teljes marketingünket. Nélküle, nagy valószínűséggel, nem találtatok volna le a terembe, és nem olvasnátok ezeket a sorokat!

És szépen sorban jöhettek ide mindannyian egyenként, akik nélkül nem lenne Szentkirályi 10., hiszen ebben az egészben ti vagytok a főszereplők. Tehetnék felsorolást, de mindenkire egyenként gondolok, akik kapcsolatban vagytok velem! Köszönöm a fő motivátoroknak is, hogy aktívan kommentelnek, folyamatosan reagálnak a kiírásokra.

Tehát respect mindenki előtt egyenként! Nagyon erősek vagytok!

Ha vége lesz ennek az egésznek, mindenki, aki aktív résztvevője volt a csoportmunkának, és támogatta a termet, emléket fog kapni tőlünk, hogy ne felejtse el ezt az időszakot, és hogy tanulságként lássa, hogy mekkora erő van a közösségben és a csapatmunkában!

A kihívás evolúciója a 2.0-ás verzió, amely haladó szintű. Regisztráció után csatlakozhatsz hozzá a főmenüből.